Am un contract de vanzare cumparare sub semnatura privata . V arog frumos sa imi spunet daca este un termen e rescritie . Cand l-am incheiat nu am trecut o data cand sa facem la notar
Sunt mai multe aspecte legat de acel act sub semnătura privată. Daca L ati datat si încheiat înainte de 1 Octombrie 2011 sau dupa aceasta data. E data cand a intrat in vigoare noul cod civil. Dacă a fost încheiat înainte de intrarea in vigoare a noului cod civil, atunci este valabil ca act de vânzare cumpărare pentru construcție urmând ca terenul sa fie trecut in folosință cumpărătorului pe durata existentei construcției. Dacă a fost încheiat dupa intrarea in vigoare a noului cod, actul Dvs are valoare de antecontract de vânzare cumpărare si dacă nu este trecut un termen la care sa mergeți la notariat este absolut necesar sa notificați partea cealaltă si sa i puneți in vedere ca la o anumită data si ora sa se prezinte la un anume notar in vederea perfectării vanzarii. Dacă nu se conformează il dați in judecata urmând ca hotarare ce se va pronunța sa țină loc de act de vânzare cumparare