avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... vechimea in munca din italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

vechimea in munca din italia

Buna seara, eu si sotia mea lucram ca asistenti medicali in italia din 2007 cu contract de munca pe timp indeterminat. Am dori sa ne intoarcem in Romania si am dori sa stim ce documente trebuiesc aduse din italia in romania si ce documente trebuiesc completate in romania. Modelul E207 este valabil. Va multumesc si astept un raspuns daca doriti si pe adresa mea de e-mail "aurelati@yahoo.com". Va multumesc din nou.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 18 Ianuarie 2013
Pentru confirmarea perioadei de asigurare din Italia este necesar ca persoana interesata sa completeze Formularul E 207, intitulat „Certificat privind cariera asiguratului” la care se ataseaza documente care atestă perioadele de asigurare sau cele echivalente realizate pe teritoriul Italiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca marilena76 marilena76 de ce acte am nevoie ca sa mi transfer vechimea in munca din romania in alta tara p (vezi toată discuția)
Munca in strainatate sonia.maria sonia.maria Daca am lucrat 4 ani in Italia cu acte in regula mi se recunosc in Romania,cum trebuie sa procedez,cui ma adresez?multumesc (vezi toată discuția)
Taxe salariat in strainatate Fremen Fremen Buna ziua, Sunt nou pe forum si am nevoie de sfaturi. In cazul in care ma angajez in Slovacia pe o perioada nedeterminata cu contract de munca ce se intampla ... (vezi toată discuția)