avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie radar

Buna seara !
Apreciez foarte mult daca cineva m-ar putea ajuta cu un raspuns.La data de 03.08.2012 am fost surprins in localitate de catre aparatul radar PYTHON 2 ,cu viteza de 104 km/h.Dupa mai multe prelungiri din anumite motive am ajuns sa vad si eu probele care au fost intampinate la dosar.
Am gasit acolo 4 foto ,in 2 foto care sunt la fel apar la distanta doua mogaldete care par a fi doua masini, nu se vede in ce sens ruleaza fiecare,jos in stanga la o poza apare data, ora 19.19.34 ,T 103/km si B 104 /KM, La poza 2 apar mogaldetele si 19.19.34 ,T104 /km si B 104 km/h .la poza 3 apare masina mea cu numarul vizibil si cealalta masina care nu se stie daca este parcata s-au ruleaza (cu spatele in foto) si ora 19.19.44 ,T 52 km/h si B 104 km/h ,la poza 4 apare masina mea dar nu cu numarul vizibil cealalta masina cu spatele dar nu se vede ca ar stationa s-au ar rula si ora 19.19.44 T 52 km/h si B 104km/h.
Ma poate lamuri cineva ce inseamna T si B din foto si daca sunt foto pe care le-am descris(asa cum le-am vazut eu ) ,sunt probe bune pentru a imi fi suspendat permisul s-au daca pot invoca eu ceva din poze pentru a imi fi admisa plangerea.
Multumesc anticipat !
(Scuzati ortografia )

Alte discuții în legătură

Nelamuriri C.Geta C.Geta buna seara.as avea nevoie de ajutorul dv. 1.am fost depistat cu aparatul radar cu 160km/h pe drum european.am contestat pv.politia a depus la dosar foto in ... (vezi toată discuția)
Amânare pronunțare plângere contravențională, eventual apel srgstancu srgstancu buna ziua, Am fost prezent la proces, in sala de judecata mi-a fost inmanata intampinarea Politiei impotriva actiunii de catre judecator si deasemeni mi s-a ... (vezi toată discuția)
Contestare pv depasire viteza mariuslm mariuslm Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am fost amendat pentru depasirea limitei de viteza in localitate cu 86 km/h. Nu am semnat procesul verbal, iar astazi l-am ... (vezi toată discuția)