avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Regulamentul care se practica la un liceu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Regulamentul care se practica la un liceu

La un liceu elevii dupa ce intra dimineata pe poarta se inchid portile liceului iar elevii sunt tinuti in interiorul acestuia pana la terminarea orelor de curs este normal asa ceva ? se poate aplica ceva in cazul asta ?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 23:17, 17 Ianuarie 2013
acea măsură ar trebui obligatoriu implementată în regulamentul intern al Unității școlare.Solicitați spre studiu acel regulament.Măsura respectivă face parte integrantă din cele privitoare la siguranța/securitatea elevilor, și bunul mers al activității școlare.Elevul cade-n responsabilitatea unității școlare, de aceea s-a luat respectiva măsură.Actuala școală, este școala cu elevii mileniului trei al omenirii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Libertate in scoli sau nu? Oprea_Flavia Oprea_Flavia Sunt eleva in clasa a XII-a la un liceu prahovean. De ani de zile, scoala a tinut portile deschise catre toti elevii si vizitatorii (monitorizandu-se cine ... (vezi toată discuția)