avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare blocuri

Administratorul unui bloc cu 2 scari doreste reabilitarea blocului (pereti exteriori, geamuri, instalatie-tevaraie) cu ajutorul fondurilor de la primarie. Eu detin o garsoniera in acest bloc mentionez ca aceasta este izolata termic si are geamurile termopan ,istalatia este schimbata toate acestea facute de mine.Exista o lege care ma poate obliga sa accept reabilitareaatat timp cat eu am imbunatatirile necesare?Sunt pensionara singura si nu imi pot permite sa platesc alti bani pe o perioada de 5 ani.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:48, 18 Ianuarie 2013
1-Reprezentntul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia care in interesul general al proprietarilor detine autoritatea si competenta sa dispuna masuri.hotarari ,sa reprezinte asociatia si membrii proprietari ai acesteia in relatiile cu tertii inclusiv in actiunile in instanta
2-Administratorul de imobil este simplu angajat al asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotararari/decizii ale adunari generale,presedinte,comitet executiv,fara a putea impune sau decide de unul singur
3-Cel putin la nivelul Bucurestiului,in urma hotararii Consiliului General,din ianuarie 2013 s-a dispus suspendarea programului de subventionare reabilitare imobile
Daca la nivelul imobilului dvs se doreste executia modernizarii eficientizarii energetice,urmeaza ca la adunarea generala proprietarii sa analizeze conditiile concrete actuale ,sa hotarasca modalitatea de repartizare costuri,selectie de oferte si clauzele de protejare a investitiilor existente
4-In cazul dvs ,urmeaza a se avea in vedere si a se analiza ca aspectul general al imobilului trebuie sa fie uniform ,astfel incat noua executie modernizare ,inclusiv tamplarie termopan trebuie sa fie aceiasi culoare si format

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate schimbare termopane Dana653 Dana653 La reabilitarea blocului poți fi obligat sa îți schimbi termopanele? Exista vreo reglementare recenta in acest sens? Am avut o ședința in care ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)