avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imi continua poprirea si pe prenatal?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imi continua poprirea si pe prenatal?

Buna ziua,
Am si eu o intrebare lucrez la firma de 3 ani,anul trecut in septembrie mi-a fost pusa poprire de 33% pe salariu prin firma pentru o rata neplatita la banca,in octombrie am ramas insarcinata dupa un lung tratament in iulie 2013 ar trebui sa vina pe lume belelusul as dori sa stiu daca pe prenatal se continua poprirea si ce ar trebui eu sa fac sa imi ramana banuti pentru copil ca si asa e putin si el are nevoie de multe!
Va rog sa ma ajutati cu raspuns la aceasta problema.
Multumesc foarte mult.:)

Alte discuții în legătură

Poprire cont paulapaula paulapaula Buna ziua, Mi s-a pus poprire pe cont din cauza unui credit neplatit (in urma cu 7 ani). angajatorul nu a primit nimic asa ca banca mi-a sugerat ca de cate ... (vezi toată discuția)
Lamurire indemnizatie de copil silvimiha silvimiha Buna ziua! Intrebarea mea este: nu sunt angajata,dar vreau sa platesc darile catre stat din mana timp de un an,minimum pe economie.In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu am poprire pe salariu..... urmează sa intru în ... apostolelenaclaudia@gmail.com apostolelenaclaudia@gmail.com Buna ziua, eu am poprire pe salariu..... Urmează sa intru în prenatal și post natal.... Întrebarea mea este mi se va oprii în continuare din salariu sau ... (vezi toată discuția)