avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont

Buna ziua,

Mi s-a pus poprire pe cont din cauza unui credit neplatit (in urma cu 7 ani). angajatorul nu a primit nimic asa ca banca mi-a sugerat ca de cate ori imi intra salariul sa saun la ei sa-mi deblocheze partea de 67% din salariu. Intrebarea mea este daca ar fi bine sa iau legatura cu executorul sa mi se trimita adresa la firma unde lucrez sa trimita ei banii , caz in care pot cere ridicarea popririi de pe cont? sau contul ramane in continuare blocat la sumele care nu vin din salariu? Ca daca e asa nu are rost sa ma mai complic pentru urmatoarele 10 luni ( cat se va achita suma datorata). La aceasta suma se mai adauga si alte dobanzi sau cand se face suma respective se ridica automat poprirea?

Ms
Cel mai recent răspuns: Mar1an , utilizator 16:45, 20 Octombrie 2016
Contul va rămâne blocat oricum.
Puteti cere executorului sa va trimita adresa de proprire la firma.
HR-ul sa vireze 33% in acel cont indicat de executor.
HR-ul sa va dea o dovada ca a luat cunostinta de poprire si ca o va face, cu care sa mergeti la banca sa va mai opreasca inca 33% din cei 67%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In domeniul dreptului procesual civil: poprirea swimmer90 swimmer90 Avand calitate de garant intr-un contract de credit din 2009, mi-au fost banii blocati in contul bancar de salariu in totalitate de carte exectutorul ... (vezi toată discuția)
Poprire atat pe salar cat si pe restul virat in contul de salariu Tygers Tygers Buna ziua, Am o poprire pe salariu infiintata de un executor judecatoresc, firma imi opreste lunar 1/3 din salariu si restu ii vireaza in contul de salariu ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu softloom softloom Buna ziua. Imi puteti spune care este procedura in cazul unei propriri pe salariu? Cat la suta din salariu se ia si daca suma care se ia imi plateste din ... (vezi toată discuția)