avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functie temporar vacanta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functie temporar vacanta

In situatia in care un functinar public ocupa cu caracter temporar o functie publica de conducere, functia de executie a acestuia poate fi considerata temporar vacanta si ocupata prin concurs?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: dorelb , utilizator 13:07, 21 Ianuarie 2013
bineinteles, numai ca trebuie avute in vedere corelarea perioadei cat cele doua functii sunt temporar vacante, astfel incat, atunci cand expira promovarea temporara temporara pe functia publica de conducere, functionarul public sa revina pe functia sa, aceasta fiind vacanta. :)
Multumesc mult pentru raspuns.La fel ma gandeam si eu, dar o parere avizata in plus nu strica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare concurs director executiv fp servicii deconcentrate carmenbucur carmenbucur Buna ziua, sotul meu a detinut o functie de director coordonator. Deoarece OG37 a fost declarata neconstitutionala a fost demis si numit un interimar. ... (vezi toată discuția)
Functie publica de conducere aneta-aneta aneta-aneta Pot fi numita intr-o functie publica de conducere daca am doar 1 an si 6 luni vechime in functie publica de executie clasa I.? (vezi toată discuția)
Ocupare functie de sef birou. mira55 mira55 In anul 2009, pentru ocuparea umei functii de sef birou din cadrul primariei, prin lege, nu s-a putut organiza concurs dar functia respectiva a putut fi ... (vezi toată discuția)