avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract perioada determinata

lucrez de 2 ani cu contract de munca pe perioada determinata, contract reinoit din 3 in 3 luni, acesta va expira la sfarsitul lui martie 2013 si e posibil sa nu fie prelungit desi postul nu se desfiinteaza. am dreptul la somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 18 Ianuarie 2013
da.
La incetarea duratei pentru care a fost incheiat c.i.m., aveti posibilitatea sa beneficiati de indemnziatia de somaj daca indepliniti conditiile prevazute de lege pentru acordarea acesteia.
multumesc pentru raspunsuri.
cu dosarul pentru somaj trebuie sa ma prezint eu personal? problema mea este ca nu am cartea de munca in posesie, este undeva pe la casa pensiilor
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2013
ganciumonica, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
ganciumonica

Dosarul poentru somaj va trebui sa-l depuneti dvs ... carnetul dse munca se poate ridica de la casa de pensii si ulterior dupa inregistrarea la AJOFM dus inapoi.

Alte discuții în legătură

Angajare pe perioada determinata iliemailat iliemailat recent am fost angajat la o s.c. pe perioada de trei luni (Perioada de proba). dupa expirarea celor trei luni, mai au dreptul cei de la conducerea sc sa-mi ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca pe perioada determinata roxynice roxynice Mi sa prelungit contractul de munca pe perioada determinata de doua ori prima data 6 luni apoi mi s-a prelungit pana la 2 ani , am fost inlocuitorul unei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj sau plata cu ora mihalcea88 mihalcea88 Buna ziua! La 2.04.2016 s-a incheiat CCC si am depus dosarul pentru somaj, prezentandu-ma la viza lunara. Incepand cu data de 1.06.2016 voi suplini o colega ... (vezi toată discuția)