avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal venit prin vecini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal venit prin vecini

eram in stationare intr-o statie de autobus cu motorul pornit si cu avariile pornite , asteptind sa se elibereze un loc de parcare din parcarea de linga statie si vorbeam la telefon , un agent de circulatie imi face semn k sa merg mai in fata si am gasit loc de parcare la 15 metrii mai in fata . dupa ce am parcat masina am ramas in masina continuind convorbirea . la 10 minute dupa parcare vine domnul agent de circulatie imi bate in geam si imi cere actele , repet fiind parcat in parcare legal de 10 minute . ii dau actele mele dupa care constat k nu am actele masinii la mine . imi face proces verbal k am vorbit la telefon in tinmp ce conduceam autoturismul si k nu am actele la mine cu amenda de 480 ron plus 2 puncte . am refuzat sa semnez procesul verbal mi-am luat actele si am plecat . dupa doua saptamini primesc procesul verbal de la o vecina care imi spune ca avazzut un politist la mine la poarta si care i-a dat ei procesul verbal k sa mi-l dea mie , E CORECT ASA CEVA ?????????????? FARA STAMPILA , FARA DATA PRIMIRII FARA NIMIK
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 11:34, 12 Februarie 2009
Vecina dumneavoastra nu avea nici o calitate sa primeasca aceea citatie.
Ma intreg daca a si semnat de primire.
Mi se pare mie ca este vorba de un abuz din partea politistului ceea ce a facut. Va sfatuiesc sa faceti contestatie in termen de 15 zile de la data inmanarii si sa prezentati chiar si acest aspect.
Evident ca nu este corect. Se poate considera ca procesul verbal nu v-a fost comunicat.

Impotriva lui puteti formula plangere contraventionala la judecatorie, conform O.G. 2/2001. Plangerea este scutita de taxa de timbru.
Exista deja numai abuzuri care trebuie contestate. Recomand contestatia conform OG 2/2001. Succes.

PS Puteati face precizarile cu mentiunea dvoastra de netemeinicie a faptelor incriminate la rubrica obs din pv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare proces verbal si refuzul platii amenzii la agentul constatator bam1988 bam1988 Buna ziua, Vin si eu cu o problema, deoarece doresc sa iau decizia corecta. Ieri, 10 Sept 2013, ora 19:35 am parcat neregulamentar in Cluj-Napoca, pe o ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare in parc politia comunitara MONICA 1968 MONICA 1968 Buna ziua Am primit o amenda de 3000 lei pt parcarea in parcul de linga spitalul universitar, identificarea mea s-a facut prin dispecerat si in procesul ... (vezi toată discuția)
Consum de alcool la benzinărie. de la avertisment, la amenda. alexsilveanu alexsilveanu Acum cateva zile stăteam împreună cu prietenii la benzinăriea din fata blocului si beam cate o bere la doza fiecare ascultând la o boxa care avea ... (vezi toată discuția)