avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs promovat de Casa de pensii- cine a castigat in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs promovat de Casa de pensii- cine a castigat in recurs?

Solutie: Admite recursul. Modifică în tot sentinţa atacată.Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică azi, 17.01.2013.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 00:18, 30 Ianuarie 2013
Reclamantului i s-a respins actiunea ( cererea de chemare in judecata) formulata. Reclamantul - (probabil Dumneavoastra) in litigiu cu Casa de Pensii
deci sa explic mai bn,unghiul meu a dat in judecata casa de pensie.a castigat procesul.iar casa de pensi a facut recurs si sa dat aceasta solutionare.multumesc de raspuns
In recurs, tot ce a castigat unchiul dvs la fond a pierdut - Respinge acţiunea ca neîntemeiată.-.
si mai exista cumva o cale de atac,daca scrie ca e irevocabil?
Mai pe scurt, a castigat in recurs Casa de Pensii

Alte discuții în legătură

Mai exista vreo cale de atac? simo79 simo79 Buna ziua, Va rog din nou sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste urmatoarea speta. Intr-un proces civil-fond funciar,instanta de fond mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Am pierdut in recurs. ce pot sa mai fac? ana_mar1a ana_mar1a buna ziua, pe scurt, situatia este urmatoarea: am dat in judecata Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale la Tribunal. am castigat procesul si AJPS a facut ... (vezi toată discuția)
Recurs prin incheiere wap54 wap54 Explicati-mi ce inseamna recurs prin inchiere, dupa fondul castigat, a urmat recurs, facut nu de noi ci de partea pe caream reclamat-o, recursul a fost ... (vezi toată discuția)