avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzata de furt la locul de munca in Belgia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzata de furt la locul de munca in Belgia

Am lucrat timp de 2 ani si jumatate intr-o casa de batrani in Belgia unde am inceput sa am probleme cu spatele si am fost operata. Dupa ce m-am operat nemaiputand sa fac acelasi efort au incercat sa imi gaseasca tot felul de greseli negasind intr-un final m-au acuzat de furt. In acel azil de la mai multi batrani le-au disparut obiecte si bani. M-am trezit cu politia acasa ca vor sa imi faca perchezitie le-am dat acordul meu sa caute in casa pentru ca ma stiam nevinovata dar pana sa se apuce de cautat mi-au pus un aparat pe maini spunandu-mi ca pe mainile mele exista un produs care a fost pus pe o bancnota de 50 de euro .Culoarea pe care am vazut-o pe mana a fost albastru cu picatele albe ulterior sa-mi spuna avocatul ca trebuia sa se vada verde.Produsul cred ca mi l-au pus sefii pe niste hartii pe care eu trebuia sa le pun in niste platouri (normal trebuiau sa imi lase vreo 25 de coli si nu mi-au lasat decat 5 coli color si cele vechi erau alb-negru). Sefii au fost lasati sa urmareasca banii sa vada cand dispar. Din acel moment mi-au spus ca sunt arestata m-au dus la sectie mi-au lluat o declaratie si dupa cateva ore mi-au dat drumul. Nu m-au lasat sa sun un avocat mi-au adus unul din oficiu gratis pe care ulterior l-am platit spunandu-mi ca am salariu prea mare si nu ma incadrez. A doua zi m-au dat afara de la munca . Tin sa mentionez ca in casa mea nu au gasit nici banii nici obiectele care au fost furate. Ulterior mi-am angajat un avocat belgian de la care nu am prea multe informatii cu ce trebuie sa fac mi-a spus doar ca trebuie sa astept instiintarea sa ma prezint la tribunal si ca deocamdata nu imi poate vedea dosarul pentru ca ei inca sunt in investigatii si asta poate dura si un an.
Acum am aflat de la fostele colege ca de cand am fost data afara i-a mai disparut unei batrane o bratara de aur si 20 de euro si inca cuiva dar nu stiu ce.
Sunt disperata nu stiu cum sa fac sa imi dovedesc nevinovatia pentru ca niciodata nu am furat nimik si nici nu ma pricep in astfel de cazuri
Intrebarea mea este ce pot sa fac eu as putea sa fac o reclamatie la politie sa mearga sa investigheze la locul de munca?
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2013
ami82, utilizator

Alte discuții în legătură

Furt georgianagyo georgianagyo Buna ziua Sunt si eu interesata de ce se poate face in urmatoarea situatie: -acum 2 ani i-am lasat unei prietene imprumut niste bijuterii (ii placeau foarte ... (vezi toată discuția)
Help!!!m-a inselat casierita de la banca claudiu_istoc claudiu_istoc buna ziua! as vrea sa ma intrumati intr-o problema si anume : am facut comanda de o masina noua , am achitat avansul acum o luna si azi ,m-a sunat dealerul si ... (vezi toată discuția)
Acuzație falsa Zozole84 Zozole84 Dacă o persoana ma acuza ca iam furat bani din casa și nu sunt vinovat o pot da în judecată pentru daune morale? (vezi toată discuția)