avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... help!!!m-a inselat casierita de la banca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

help!!!m-a inselat casierita de la banca

buna ziua! as vrea sa ma intrumati intr-o problema si anume : am facut comanda de o masina noua , am achitat avansul acum o luna si azi ,m-a sunat dealerul si a zis ca pot merge la banca cu avizul de plata al diferentei sa achit si diferenta care era de 23900! am fost la banca si aveam banii in urmatoarele bancnote(numarate de mine si de tata de 5-6 ori inainte sa plecam la banca sa achitam) : aveam 53 bancnote de 200 ron, 124 bancnote de 100 ron si 18 bancnote de 50 ron(mentionez ca am avut 3 teancuri legate cu cate un elastic fiecare: un teanc era cu 100 de bancnote de 100 ron= 10000 ron, al dooilea era cu 50 de bancnote de 200 ron= 10000 ron si al treilea teanc de 3900 ron cuprindea 3 banconote de 200 ron 24 banconote de 100 ron si 18 bancote de 50 ron ! cand am ajuns la banca in fata casieriei am pus teancurile de bani pe masa si apoi casierita le-a luat ca sa-i numere(in timp ce ea numara banii precizez ca eu nu ma uitam la bani sau la mainile ei deoarece ii numarasem de mai multe ori acasa si eu si tata)!m-am uitat la mainile ei doar atunci cand i-a luat de pe masa si i-a desfacut de elastic ca sa ii aseze( bancnotele de 200 la teancul de 200 alea de 100 la teancul de 100 si alea de 50 la teancul de 50) dupa care a bagat banii in aparatul de numerotat si atunci am constatat ca in loc de 53 de banconote de 200 ron numarase doar 52! deci concluzia este ca lipse o banconota de 200ron de care am si luat plasa! va rog sa ma indrumati in legatura cu problema asta, ce ar trebui sa fac sa imi pot recupera banii furati pe fata si eventual sa ramana fara locul de munca "doamna casierita" sa nu mai fure si pe altcineva!
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
claudiu_istoc, utilizator
Faceti sesizare la banca...,fara sa o anuntati pe casierita....,se poate sa fi iesit in plus pe gestiune...,au camere de filmat si va fi urmarita...,oricum sunt sanse slabe sa mai recuperati cei 200 ron
am uitat sa mentionez ca a venit sefa de la agentia respectiva, i-am explicat si ei aceleasi lucruri(cu bancnotele) si in prima faza mi-a indicat sa fac o cerere, dupa care a sunat pe cineva sa intrebe exact ce ar trebui sa faca in asemenea situatie (zicandu-mi ca nu s-a mai comfruntat cu asemenea situatie pana acum) si mi-a propus sa fac o plangere la politie(pentru ca nu are cum sa-mi puna mie filmarea la dispozitie decat doar daca fac plangere si vin cu politia)
mergeti si faceti sesizare la banca respectiva.
daca sunteti convins ca e asa ,chiar daca sansele sa va recuperati banii sunt foarte mici,macar dupa acea sesizare o sa o aiba sub observatie pe acea casiera si la o alta intamplare de gen o sa numere bani in alta parte.
Si eu consider ca eventualele imagini de pe casetele de supraveghere ar fi determinatate in stabilirea unei eventuale culpe a casierei.
Formulati plangere impotriva casierei, la sediul central al bancii si chiar la politie ,pentru infractiunea de abuz in serviciu,astfel cum ati fost sfatuit
E cam tarziu pentru plangere. Trebuia sa o rezolvati atunci. Cel mai simplu era ca pe moment sa se inchida casieria si casiera sa-si faca casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bancnota falsa, 200 ron, primita la casieria unei banci. pot sa mai fac ceva? nordstorm nordstorm Salut. Vineri, 11.07.2014, am lichidat o parte din depozitele de la Credit Europe Bank, in valoare de 30000ron. Prostia mea a fost ca n-am ... (vezi toată discuția)
Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)
Daune acuzații nefondate catalina2009_ catalina2009_ Buna ziua,supun atentiei Dvs o situatie in care am fost implicata in cursul acestei zile,cand mama mea ,dorind sa efectueze o operatiune de schimb valutar la ... (vezi toată discuția)