avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decontare rovigneta in institutii publice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decontare rovigneta in institutii publice

Buna ziua.
Va rog sa-mi precizati daca pe timpul delegarii intr-o alta localitate decat cea in care isi are sediul instituția, un angajat care foloseste autoturismul personal pentru deplasare are dreptul la decontarea contravalorii rovignetei pentru perioada delegarii, conform prevederilor art. 20 lit. g) din HG nr. 1860/2006 privind drepturile si obligatiile personalului autoritatilor si institutiilor publice pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, respectiv
,,Se deconteaza drept cheltuieli de transport si:
................................
g) alte taxe privind circulatia pe drumurile publice, prevazute de dispozitiile legale în vigoare”,
si avand in vederea definitia rovignetei.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Decontare rovinieta gigi_ilie2004 gigi_ilie2004 Buna ziua. Va rog sa-mi precizati daca pe timpul delegarii intr-o alta localitate decat cea in care isi are sediul instituția, un angajat care foloseste ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de deplasare in interiorul tarii rodicaonet rodicaonet Buna ziua. Am urmatoarea situatie si va rog frumos sa ma ajutati, daca este posibil. Societatea se ocupa de insotirea trenurilor ce transporta ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductubile cu deplasarea in tara pt pfa Gabisc Gabisc Buna dimineata Va rog sa-mi spuneti care sunt cheltuielile deductibile cu deplasarea in tara si care este valoarea acestora.Ma refer la diurna ,cazare (in ... (vezi toată discuția)