avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnare Contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnare Contract

Buna ziua. Am o reala problema... Am semnat un contract cu o firma , si la interviu mi sa spus ca voi lucra de noapte , foarte sigura pe ea operatoarea de interviu . I-am spus ca daca nu este posibil nu semnez contractul. A raspuns foarte afirmativ , nu ca nu este nici o problema vei lucra de noapte. Apoi am semnat acel contract. Dupa o zi , ma suna cineva si imi spune sa ma duc la munca schimbul 1, de dimineata. I-am raspuns ca nu , pentru ca eu am semnat contractul pentru tura de noapte. Nu am fost la munca 2 zile. Astazi am vorbit cu ei si mi-au spus ca daca vreau schimbul 2 ca nu au cum sa ma puna de noapte decat dupa o saptamana. Ce pot sa fac in cazul asta? Se termina rau pentru mine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 19 Ianuarie 2013
Ce c.i.m. ati semnat? .. ce este prevazut in acesta cu privire la timpul de munca si la repartizarea acestuia?
Sincer chiar nu imi aduc aminte. Stiu ca era ceva de timpul de ore . Dar nu un program anume. Nu am un exemplar al contractului.
Trebuie sa vedeti daca este scris si munca in ture ...
Normal este. Schimbul 1 schimbul 2 si schimbul 3. Daca este ce pot face? Daca nu este, specificat in contract.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
ContSters278324, utilizator
Daca in c.i.m. este preavzut munca in ture, atunci aveti obligatia de a respecta acest program .. daca nu este prevazut asa ceva, atunci pentru o repartizare a programului de munca in ture va trebui modiifcat c.i.m. printr-un act aditional.

Alte discuții în legătură

Ora de incepere si sfarsit a programului de lucru max36 max36 Am fost anuntat ca incepand de Luni programul de lucru se schimba din 8 ore/zi in 12 ore cu 36 liber,,ora de incepere a programului fiind 16.00 si cea de ... (vezi toată discuția)
Modificare program de lucru cdn2828 cdn2828 Buna ziua! Sunt angajat in sistemul privat pe un post care necesita studii superioare, am semnat Fisa Postului pentru un alt post (care necesita studii ... (vezi toată discuția)
Agent paza - program de noapte rrramor rrramor Buna ziua. Dorim sa trecem agentii de paza pe program de noapte. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut: acte aditionale de schimbare a programului de lucru ... (vezi toată discuția)