avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Returnare taxa prima imatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Returnare taxa prima imatriculare


As dori sa stiu daca se returneaza o taxa auto platita in 03 09 2007 in ce masura si in ce conditi daca nu sant mai mari cheltuielile decat suma de restituit.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:00, 21 Ianuarie 2013
ati cam depasit termenul pentru restituire taxa auto ,trebuia sa solicitati in termen de 5 ani ,daca a fost autot inmatriculat in Romania si adus dintr-un stat UE, daca a fost inmatriculat in romania pt prima data nu vi se restituie .
Pana anul trecut nu sa dat nici o lege care sa restituie integral taxa auto.Toate legile date in privinta taxei au fost ilegale,si nu au fost putine.
si in prrezent se restituie in totalitate taxa de prima inmatriculare la masinile vechi in urma obtineri unei hotariri judecatoresti irevocabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Pentru masinile second-hand cumparate din Turcia, si inmatriculaate in Romania, se poate solicita restituirea taxei auto? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)