avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Denisie dupa expirarea contractului cu perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Denisie dupa expirarea contractului cu perioada determinata de 3 luni

Salut,

pot fi obligat sa raman in preaviz daca perioada contractuala de proba (cele 3 luni) a trecut fara sa fi semnat vreo prelungire de contract, si vreau sa demisionez ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:12, 20 Ianuarie 2013
Contractul de munca pe perioada determinata inceteaza de drept la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat. Daca nu ati semnat nici o prelungire, atunci nu mai aveti contract de munca. Nu aveti de ce sa va dati demisia si nici un motiv sa efectuati preavizul.
cortex240

In ce baza ati lucrat dupa expirarea perioadei pentru care a fost incheiat acel c.i.m.? ... exista o singura posibilitate sa fiti obligati in situatia expusa de dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare demisie DrThrax2010 DrThrax2010 daca eu am semnat un act aditional de prelungire de 3 luni .. si nu am nici un act la mine .. pot sa plec fara preaviz ?? (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul contractului de munca pe durata determinata cld cld Buna, In cazul in care contractul meu de munca este unul pe durata determinata mai trebuie sa respect termenul de preaviz? Motivul pentru care intreb ... (vezi toată discuția)