avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... intrebare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

intrebare

buna ,am platit 3200 ron taxa de inmatriculare,am cistigat procesul,imi puteti spune cum se calculeaza cit trebuie sa imi restitue statul din aceasta suma,mentionez ca am platit in 2009 taxa
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:34, 19 Ianuarie 2013
Vi se va restiui asa cum s-a stabilit in hotararea judecatoreasca. Daca s-a stabilit suma si dobanzile legale veti primi inapoi suma si dobanda de 0,04% calculata pentru fiecare zi de intarziere pana la plata efectiva - baza legala art. 120 alin. 7 Cod procedura fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda fiscala aplicata de anaf gigelas gigelas Buna ziua, Stie cineva care este dobanda fiscala ce o datoreaza ANAF alaturi de suma ce trebuie sa o restituie in cazul taxei auto ? Aceasta dobanda se ... (vezi toată discuția)
Calculul dobanzii legale treidecinci treidecinci In urma hotararii definitive a curtii de apel, Casa de Pensii trebuie sa-mi returneze o suma de, sa zicem, 100 lei - la nivelul lunii aprilie 2008. Care este ... (vezi toată discuția)
Dobanda la taxa auto valinegru valinegru Am obtinut in instanta o hotarare definitiva care obliga adm.finantelor sa-mi restituie taxa auto si dobanda legala . Cand am depus cererea de restituire la ... (vezi toată discuția)