avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Accept parinte iesire minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Accept parinte iesire minor din tara

Buna dimineata!
Sunt divortat din 2010,am un baietel de 5 ani.Baiatul este incredintat prin sentinta judecatoresca spre crestere si educare mamei sale.Ea se afla in Spania.Copilul sta cu bunicii din partea mamei si in luna mai a acestui an ei doresc sa plece cu el pe 3 luni in acea tara.Este necesar acordul meu ca minorul sa poata parasi tara?Daca da ,in ce forma?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:18, 20 Ianuarie 2013
Nu e necesar acordul dvs. Bunicii au nevoie de actele de calatorie, hotararea judecatoreasca, acordul mamei si cazier judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Conditii pt iesirea din tara a minorului StoicaElena StoicaElena Buna ziua! Parintii mei sunt divortati iar eu am ramas in grija tatalui . Mama mea este plecata in Franta si as dori sa stiu daca pot iesi din tara fara ca ea ... (vezi toată discuția)
Minor peste granita fara insotitori anycyk anycyk Buna ziua! M-ar interesa daca un minor cu varsta de peste 14 ani poate calatori peste granita fara a fi insotit de parinti si fara a avea o procura speciala? (vezi toată discuția)