avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate disperare! greva foamei!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

disperare! greva foamei!

de peste 6 ani sunt terorizat efectiv de un angajat al Primarie din comuna unde locuiesc!Sunt casatorit si am 3 copii! in anul 2005 s a dat o lege care a permis '' unor oameni ''sa revendice teren oriunde vor! el a revenicat terenul de unde este situata casa mea! aici bunicul meu locuieste , ca proprietar cu bunica mea din anul 1948! in instatnta a castigat! ........ Acelasi indivit a taiat din padurea mostenita de la bunicul meu 25 de arbori nemarcati, am reclamat la politie, la prima declaratie toti cei care au fost cu tractorul, carutele si drujbele au spus adevarul, ancheta s a lungit un an de zile ,, la ultima declaratie toti s au pus martori si au declarat ca eu am taiat, am venit din Spania fiindca riscam sa fac puscarie! sentinta data de procuror era ceva de genul ca ..... a fost tardiva reclamatia mea! de ani de zile copii mei nu au dreptul la rechizite,, eu nu am dreptul sa fac dosar ptr incalzire... ori ce fac acest individ,, [ referent fiscal],,imi pune bete n roate! nu mi pot plati taxele si impozitele la stat deoarece el nu mi primeste banii, in schimb ma obliga sa platesc impozitele pe care niste neamuri le au! de un an de zile mi a fost taiat si ajutorul suplimentar de 90 de lei ptr cei 3 copii datorita acelui impozit pe 4 hectare , de 3000 lei si care eu nu am nici o obligatie si nici un drept pe el! nu mai
am bani si nici posibilitati sa ma mai judec cu el! are relatii si gata! ultima mea cale este sa protestez fata de bataia de joc la care sunt supus! vreau sa mi instalez un cort in fata primariei respective si sa fac greva foameni! ce trebuie sa fac Legal vorbind!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:47, 21 Ianuarie 2013
Incercati sa faceti o petitie (adresa scrisa) catre prefectul judetului si spre stiinta catre presedintele consiliului judetean si catre primar, adrese pe care sa le trimiteti prin posta cu confirmare de primire (confirmare de primire utila intr-o viitoare actiune in instanta civila), in care sa aratati toate cele intamplate, anexand eventuale documente (in copie xerox, dupa original) care sa va sustina punctul de vedere si sa solicitati ajutor in rezolvarea problemei dvs.
am facut reclamatie la Parchet in iulie anul trecut referitor la faptul ca mi a fost taiat ajutorul ptr cei trei copii ,de 90 de lei!in decembrie politistul care se ocupa de caz mi a aratat o hartie de la primarie cum ca eu nu am depus dosarul la timp! este o mare minciuna! am adus la dosar chitanta care arata ca m a fost retras sprijinul din cauza unor datorii ,care nu s de fapt ale mele, SINCER m am saturat de bataia lor de joc!vreau sa protestez in public , si as fi dorit sa aflu pasii care trebuiesc urmati! legal
deci! nu pot sa mi platesc impozitul pe casa unde locuiesc ! nu pot plati impozitul pe pamantul mostenit de la bunicul meu!am aratat in instanta ca persoana respectiva nu ne primeste banii! si totusi in instanta referentul fiscal nu a fost pedepsit si nici macar nu a patit nimic! Nu am dreptul de ani de zile la ajutor de incalzire
,Nu au dreptul copii mei la rechizite!
Incercati si solutia prezentata in comentariul meu anterior.
Daca aveti dreptate, in urma cercetarii care va fi efectuata de catre cei numiti de catre prefect/ presedinte consiliu judetean, veti putea rezolva problema.
Puteti sa va inscrieti in audienta la prefect/ presedinte consiliu judetean, in zilele de audienta si sa le prezentati verbal situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul prefectului dananatonela dananatonela Buna ziua.Din anul 2014 ma chinui sa obtin ordinul prefectului pt un teren aflat in com Dobroedti jud Ilfov eu avand un certificat de mostenitor din anul 1987 ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzire in sezonul rece Andreutza2013 Andreutza2013 Buna ziua.De cateva zile as putea sa zic ...ma tot confrunt cu o mare problema.Am discutat cu administratorul asociatiei noastre in ceea ce priveste ajutorul ... (vezi toată discuția)
Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)