avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Penalitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Penalitati

Asociatia de proprietari din care fac parte adauga in fiecare luna penalitatile in debit, iar luna urmatoare calculeaza penalitati la noul sold format din debit+penalitati.
In acest fel debitul creste in fiecare luna iar acea prevedere legala ca penalitatile nu pot depasi debitul nu se regaseste in acest mod de calcul, aplicandu-se astfel penalitati la penalitati.Cat de corecta este aceasta procedura?#-o
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:13, 22 Ianuarie 2013
Nu este corect. In nici un domeniu de activitate nu se calculeaza penaliati la penalitati.
Faceti o sesizare la persoana care face aceste calcule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati de intarziere la plata intretinerii adrianngt adrianngt In anul curent 2013 , o anumita perioada de timp nu am putut plati la zi cheltuielile de intretinere . In luna septembrie am achitat toata datoria , inclusiv ... (vezi toată discuția)
Penalitati la penalitati intretinere michelle_06 michelle_06 Buna ziua, La tatal meu, in bloc de pensionari, se \"executa\" de ceva vreme (1an, 2), penalitati la penalitatile cotelor lunare neachitate de ceva timp. Este ... (vezi toată discuția)
Penalități asociație de proprietari silviu_n silviu_n Într-un raport de expertiză contabilă judiciară pentru stabilirea sumelor datorate de un proprietar restanțier, expertul plafonează penalitățile ... (vezi toată discuția)