avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua!

in anul 2008 societatea a facut un imprumut o linie de credit.
in anul 2009 am cedat partile sociale si am predat noului actionar toate documentele firmei .
am instiintat banca si am trimis noul actionar la banca sa schimbe toate datele .
acum mi-a venit propire pe conturi.
ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:11, 21 Ianuarie 2013
nu aveti ce face, ati garantat acel imprumut in nume propriu, Cesiunea ulterioara a partilor sociale, nu v-a scapat de obligatia personala de garantie
multumesc pentru raspuns
Aveti in schimb drept de regres fata de debitorul principal, pentru orice suma veti plati silit sau amiabil, pentru acest credit.

De asemenea, aveti deschisa calea contestatiei la executare, daca aveti motive intemeiate, altele decat cele incovate mai sus.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin Florentina Brindusa Ionescu Florentina Brindusa Ionescu vrau sa vand un SRL care are un credit pe firma, avalizat in nume propriu de actionar. Firma a fost cesionata catre o alta persoana. Firma avand conturile ... (vezi toată discuția)
Drepturi fosti administratori NicoBC NicoBC Sunt un fost actionar si administrator de firma. Am luat o linie de credit de la o banca unde am fost obligati (altfel nu dadeau linia de credit) sa semnam si ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma cu linie de credit raducumic raducumic Detin o firma care a contractat o linie de credit pentru care a semnat ca garant administratorul ca persoana fizica si tot ca persoana fizica a avalizat bilete ... (vezi toată discuția)