avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Consolidare cladire cu risc seismic
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Consolidare cladire cu risc seismic

Buna ziua,

Asupra unui imobil, din care o anumita cota parte din casa este detinuta de persoane fizice, cealalta parte de catre Primarie, s-a facut o expertiza tehnica care a fost comunicata tuturor locatarilor.
Conform expertizei tehnice fiecarei persoane fizice ii corespunde plata unei sume foarte mari de bani pentru reabilitarea cladirii (cladire cu risc seismic, clasa I ), bani de care proprietarii nu au de unde sa-i achite.
Ce se poate intampla in cazul in care nu suntem de acord cu aceasta consolidare deoarece nu avem bani?

Cu respect,
Ioana
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 12:16, 21 Ianuarie 2013
Nu va puteti opune consolidarii imobilului ,cu atat mai mult cu cat este si in interesul dumneavoastra sa locuiti in siguranta.Interesati-va totusi ca exista niste facilitati de plata si anume: suma se poate achita in rate printr-un credit cu dobanada foarte mica,iar pentru cei care au venitul pe membru de familie mai mic decat salariul mediu pe economie,costurile sunt suportate de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

obtinere acord vecin bunà ziua! mà confrunt cu o situatie pentru care và rog sà ... magda1612 magda1612 Bunà ziua! Mà confrunt cu o situatie pentru care và rog sà mà ajutati cu un ràspuns avizat. Am mostenit o càsutà bàtràneascà de la bunicii mei; ... (vezi toată discuția)
Expertiza mlpat pentru viitoare constructii in proximitate mariani111 mariani111 In urma unor lucrari de demolare de linga blocul meu, mi s-au fisurat 2 pereti din apartament. Am facut sesizare la Primarie si ISC si ambii mi-au raspuns ca ... (vezi toată discuția)
Obligatii primarie pentru cladirile din cateogriile de risc cutremur BX BX Pana in 1996 categoriile de urgenţă (U1-4) reprezentau prioritatea începerii lucrărilor de consolidare a clădirilor expertizate tehnic. Pentru fiecare ... (vezi toată discuția)