avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata factura, contract semnat, stampilat pe e-mail
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata factura, contract semnat, stampilat pe e-mail

Am prestat servicii pentru firma X, in baza unui contract redactat de catre mine, trimis catre firma X si l-am primit inapoi semnat si stampilat. Contractul avea 4 pg, dar inapoi am primit decat 3 pg scanate, dintre care ultima cu semnatura si stampila lor (este posibil sa fie rea vointa sau greseala din partea lor).
Vreau sa stiu in primul rand daca este valabil contractul si poate fi depus ca proba la judecatorie pentru recuperarea unei creante de 1700 lei.

Mentionez ca am primit un avans din suma totala (30%), iar restul de 70% reprezinta cei 1700 lei. Factura pentru suma restanta este semnata de catre firma X, insa nu este stampilata.

Am trimis o notificare redactata de mine, prin care ii somez sa plateasca in termen de 7 zile suma restanta, in caz contrar ii voi trimite in judecata, solicit si penalizari de 1,5%/zi si cheltuieli de judecata.

Va rog sa imi spuneti daca rationamentul meu este valabil, si ce trebuie sa fac in continuare pentru a demara procedura de chemare in judecata.

Alte discuții în legătură

Penaitati aplicate fraudulos la plata intretinerii dreams dreams Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am lipsit din tara timp de un an.La intoarcerea acasa pe lista afisata la intretinere la bloc aveam urmatoarea suma..2100 ... (vezi toată discuția)
Sfat speta caprice caprice Buna ziua, am nevoie urgent de un sfat: O societate X ne-a facut noua societatea Y o notificare ultimativa de plata in baza unui contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie alinacris alinacris Buna ziua. As dori sa ma indrumati cu privire la o problema legata de o datorie catre firma telefonie mobila [EDITAT] - in septembrie 2011 am primit o somatie ... (vezi toată discuția)