avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... testul poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

testul poligraf

as dori sa stiu cum se desfasoara testul poligraf. ar treb sa mergi in prezenta unui avocat?
Cel mai recent răspuns: mihaela-rodica , utilizator 21:31, 24 Ianuarie 2013
Nu este nevoie sa mergeti cu un avocat. In cadrul acestei probe, vi se adreseaza anumite intrebari si in functie de raspunsurile dvs aparatul inregistreaza reactiile anumitor stimuli nervosi.
In România testarea poligraf este benevola, se efectueaza numai cu acordul scris al persoanei, refuzul examinarii poligraf nu incumba efecte juridice.
Deoarece nu este recunoscut ca proba in nici o doctrina juridica, nu este obligatorie prezenta avocatului.
ms foarte frumos!
Poligraful este un aparat lipsit de incredere si validitate, nu va puneti mari sperante in el, e ca si cum am da cu banul sa stabilim vinovatul. Detalii pe [ link extern ]
multumesc foarte frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din camera, politia suspicioasa selena_88 selena_88 As avea o intrebare la dvs. Din camera de camin i s-a furat unei colege suma de 500 de roni, a scris declaratie la politie, noie celelalte 3 colege am fost ... (vezi toată discuția)
Plangere penala getuta getuta pot face plangere penala impotriva unei pers. fizice care pe baza de contracte de imprumut cu garant. imobiliara ofera credite in valuta cu o dobanda de 10 % ... (vezi toată discuția)
Test poligraf - obligativitate LauraPaler LauraPaler Buna ziua, exista lege care te poate obliga sa faci testul poligraf, daca o persoana nu este de acord? (vezi toată discuția)