avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Contract servicii telefonie
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Contract servicii telefonie

buna ziua.mama mea a facut anul trectut un contract de telefonie si internet cu [editat] o firmă de telefonie . acum vrea sa suspende serviciul de internet dar compania furbuzoare nu permite fara plata unor despagubiri. daca refuza sa mai plateasca ce se poate intampla.mentionez ca ea are pensie de CAP in valoare de 350 lei.
va multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: masimo26 , utilizator 20:42, 21 Ianuarie 2013
Pentru a primi un raspuns pertinent, ar trebui sa cunoastem prevederile contractuale in privinta rezilierii sau denuntarii contractului semnat.
citez din contract:DURATA FURNIZARII PACHETULUI DE SERVICII. DESPAGUBIRI PENTRU INCETAREA PREMATURA.
pachetul de servicii se furnizeaza pe perioada minimastabilita in considerarea beneficiilor acordate clientului prin contract(calculata de la activarea pachetului), si se prelungeste automat pe perioada nedeterminata, daca nici o parte nu modifica cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea perioadei minime, ca nu mai continua contractul. cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea perioadei minime, romtelecom notifica clientului (scrisoare/e-mail/sms) ca poate opta sa nu mai prelungeasca automat contractul. daca clientul solicita inainte de expirarea perioadei minime, diminuarea numarului/inlocuirea serviciilor din pachet cu unele inferioare sau altele romtelecom, contractul privind pachetul de serviciiinceteaza si clientul poate fi obligat la plata despagubirilor pentru incetare prematura. incheiat citatul.
din cate imi dau seama in caz de neplata se va ajunge in tribunal sau la o firma de executare . o alta intrebare a mea e: ce poate executa de la mama daca ea nu are nimic pe numele ei decat pensia minima? i se poate opri din acea pensie?sau ce anume se poate intampla?
va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom nick4hiphop nick4hiphop Buna ziua, Bunica mea are incheiat un contract cu romtelecom pentru serviciile de televiziune si telefonie fixa. Contractul fost prelungit pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom, titular decedat dan_xcm dan_xcm Buna ziua, Titularul contractului Romtelecom a decedat in 2009, am pastrat abonamentul platind la zi abonamentul. Zilele trecute am decis ca doresc sa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Cornelia-Popescu Cornelia-Popescu Am detinut un contract cu Telekom,in calitate de persoana fizica, pentru furnizarea de internet , contract pe care l-am reziliat recent,inainte de expirarea ... (vezi toată discuția)