avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... anularea masurii complementare in p-v
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

anularea masurii complementare in p-v

Va rog sa-mi spuneti daca as putea cere la recurs,(la proces am obtinut transformarea punctelor amenda-de circulatie- in avertisment)anularea masurii complementare de suspendare a permisului,sau asta nu este posibil decat prin anularea p-v.Asa as ramane cu avertisment si puncte de penalizare.Iar permisul trebuie predat in 15 zile de la pronuntare,sau de la instiintare?Multumesc

Alte discuții în legătură

Amendă + suspendarea permisului cgog cgog Bună, Am fost sancționat cu o amenda de 4 puncte 590 lei și mi s-a suspendat permisul pt depășire prin loc nepermis. Am contestat sancțiunea deoarece ... (vezi toată discuția)
Mi s-a retinut permisul de conducere chiar daca amenda se anuleaza prin hotarare judecatoreasca si se inlocuieste cu avertisment miroslavmihai miroslavmihai Buna ziua, Am sa incerc sa fiu cat mai scurt. Mi s-a retinut permisul pe 07.04.2010 dupa ce pe 04.11.2008 am obtinut o hotare judecatoreasca ce prevede ... (vezi toată discuția)
Amenda miturusanda miturusanda Daca am luat o amenda de circulatie care pe langa sanctiunea materiala imi mai suspenda si permisul de conducere, cand o contest trebuie sa cer obligatoriu ... (vezi toată discuția)