avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenda din Spania cu masina inchiriata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenda din Spania cu masina inchiriata

In august 2012 am vizitat Spania si am inchiriat o masina. Dupa 5 luni am primit o notifcare sa platesc amenda de 100 de euro pentru depasirea vitezei. Care pot fi oare consecintele in cazul a-si refuza sa platesc? Ce mijloace au autoritatile din Spania sa recupereze banii?

Au dreptul sa trimita adresa de poprire in Romania la ANAF sau la banci?

Alte discuții în legătură

Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)
Am închiriat unei persoane juridice o autoutilitară care a fost sechestrată în slovenia. cum pot recupera mașina și cheltuielile datorate? ValentinSev ValentinSev Am inchiriat o autoutilitara unei persoane juridice luna trecuta ce trebuia sa o returneze la finalul lunii octombrie, acesta nu a adus-o inapoi, a plecat cu ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru încălcarea vitezei legale în italia, primită la 7 luni de la comiterea faptei. am șanse de câștig dacă o contest? eadn.ilie eadn.ilie Buna ziua. Am inchiriat o masina in luna iunie 2017 in Italia si astazi am primit o scrisoare de instiintare de la Politia din Venetia ca am primit amenda ... (vezi toată discuția)