Buna ziua,
Sambata trecuta in jurul orei 2 se pare ca am fost in zona nepotrivita la momentul nepotrivit. Plecam impreuna cu 3 amici din vizita de la niste prieteni comuni.Am fost opriti de 2 politisti si legitimati, iar apoi s a derulat ceva se pt mine pare si acum fantastic. A aparut imediat un individ in varsta agitat si senil indicandu ma pe mine ca suspect (se pare ca cineva incercase sa i fure bateria de la Dacie, din spusele ulterioare ale politistilor). Evident ,m am enervat, i am spus ca e senil,etc,etc, intre timp au aparut si alti politisti intre care unul in civil care era mai inalt in grad si le a ordonat celorlalti sa ne duca la sectie. Am fost tinuti la sectia 25 de politie pana la schimbul lor de tura,acuzat pe nedrept de tentativa furt auto(aprox. 7 dimineata),perchezitionati, amprentati , fotografiati, separati in camere diferite si interogati ,luate declaratii,etc... Acel politist in civil(sigur era cel mai mare in grad, ceilalti erau toti f tineri) a sarit chiar sa ma loveasca si a fost tinut de ceilalti in timp ce ma certam cu ei(nu am injurat,etc) incercat ca i explic ca numai un om retardat sau rau intentionat vadit nu si poate da seama ca e vorba de o confuzie,etc..
1. Imi poate cineva prezenta un model de petitie/cerere care o pot depune la sectia de politie pt a obtine toate declaratiile,etc pe a l actiona pe acel mos senil in judecata?
2. Cum as putea legal sa aflu numele acelui politist pt a i face plangere penala?(aici nu am multe asteptari ,dar stiu ca exista serviciul lor de control intern(celebrul 2 si un sfert) si acea bruta de om consider ca ar trebui drastic sanctionat)
Multumesc anticipat. Nu credeam ca se poate intampla asa ceva in Romania lui
2013....
Cel mai recent răspuns:
n53 , utilizator
23:05, 24 Ianuarie 2013