avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... O întrebare la care nu am primit rãspuns
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

O întrebare la care nu am primit rãspuns

Bună ziua,

Vineri 2 decembrie anul trecut, am pus o întrebare pe Forum. Este intitulată "Job part time". Încă nu am primit nici un răspuns. Mă puteţi ajuta? vă rog. Mă gândesc că nu am poziţionat-o bine, sau .. nu ştiu ce să zic. Mă poate lămuri cineva în această privinţă? Măcar cu un sfat, unde să poziţionez întrebarea, sau ce ar trebui să fac să primesc un sfat în cunoştinţă de cauză.

Vă mulţumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Viorica-S , utilizator 17:27, 22 Ianuarie 2013
Daca va aflati in termen este de preferat sa editati primul mesaj si sa detaliati concret situatia cu care va confruntati
Este de preferat sa postati topicul dvs in sectiunea speciala raporturilor de munca
@Viorica-S
Subiectul postat de Dvs. in "Fiscalitate..."va fi mutat in topicul "Dreptul muncii...". Este posibil ca situatia prezentata sa nu fie una obisnuita si poate este nevoie de mai mult timp pentru a primi o lamurire de la un consultant sau utilizator.
L.C.
Mulţumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poze fara acord ContSters79066 ContSters79066 Revin din nou cu intrebarea referitoare la postarea unor fotografii pe un link. Am participat la o petrecere unde au fost facute fotografii de un fotograf ... (vezi toată discuția)
Nu se posteaza raspunsul ContSters109653 ContSters109653 Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza . Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat ... (vezi toată discuția)
Acces citire mesaj DanielManciu DanielManciu Buna ziua, Ultima mea intrebare pe FORUM a avut 36 de vizualizari si un mesaj, iar acum nu mai este disponibila, nu mai pot fi citite nici intrebarea ... (vezi toată discuția)