avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... institutie bugetara-facturi
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

institutie bugetara-facturi

Buna ziua.V-as ruga sa-mi spuneti daca o institutie bugetara care are inchiriate camere in caminul institutiei (cu contract,bineinteles)trebuie sa emita facturi pentru fiecare camera inchiriata ,lunar.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: flori_c , utilizator 15:40, 22 Ianuarie 2013
Da, trebuie sa emiteti facturi. Facturile emise de dvs sunt documentele prin care va evidentiati in contabilitate obligatia lunara(chiria) a clientilor.
multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie chirie imobil Mariralu Mariralu Buna ziua , Este corecta urmatoarea inregistrare contabila : 461/4111 = 167 5121 = 461/ 4111 Sunt obligata sa emit factura pt ... (vezi toată discuția)
Emtere factura pentru client extern amatei amatei Buna ziua, Sunt PFA si am emis o factura pt un client din UE. Firma respectiva nu imi cere sa le trimit facturi. Exista vreo prevedere legala care sa ma ... (vezi toată discuția)
Despre chirii ramolex ramolex Buna ziua! Luna aceasta firma noastra a semnat cu un client un contract de inchiriere a unui spatiu comercial, pe un an de zile, cu posibilitate de ... (vezi toată discuția)