buna ziua ,am o nelamurire,in data de 01,10,2012 cim a expirat eram angajata pe 1 an,data care corespunde cu prima zi de concediu prenatal.Este legala actiunea lor?eu nu am fost instiintata(sau avertizata) doar dupa 5 zile de la desfacerea cim?
Va rog sa-mi raspundeti,mai pot primi indemnizatia de crestere copil
va multumesc
Da , este legala atata timp cat legea nu prevede obligatia in sarcina angajatorului sa va anunte ca nu va mai prelungeste durata c.i.m...
art.56 C.mun.
(2) Pentru situatiile prevazute la alin. (1) lit. c)-j), constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanelor aflate in situatiile respective in termen de 5 zile lucratoare.
Daca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, ati realizat timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, atunci puteti beneficia de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului.