avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire

buna ziua ,am o nelamurire,in data de 01,10,2012 cim a expirat eram angajata pe 1 an,data care corespunde cu prima zi de concediu prenatal.Este legala actiunea lor?eu nu am fost instiintata(sau avertizata) doar dupa 5 zile de la desfacerea cim?
Va rog sa-mi raspundeti,mai pot primi indemnizatia de crestere copil
va multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 25 Ianuarie 2013
nu stiu cum,firma la care am lucrat a rezolvat sa fiu platita,iar pe extrasul de cont de la banca scrie ca sunt platita de casa de pensii bucuresti
eu toate conc.medicale (cod 08) le trimit la bucuresti la firma la care am lucrat
Ati fost in concediu medical dupa incetarea c.i.m. ? ... nu vad cum poate plati Casa de Pensii asa ceva ...
la 01.10.2012 a expirat contractul de munca (perioada cim 1an)iar la 01.10.2012 m avut prima zi de concediu prenatal
In acest caz, angajatorul nu mai are nico legatura cu dvs .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal - contract de munca pe perioada determinata adela_trandafir adela_trandafir Buna ziua, sunt insarcinata in 30 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iulie 2012. La actualul angajator am CIM incheiat pe perioada detrminata de 6 ... (vezi toată discuția)
Cuantum indemnizatie cic ioneasca84 ioneasca84 buna ziua lucrez in invatamant si sunt insarcinata ar tb sa nasc pe la jumatatea lui septembrie intrebarea este imi trebuie continuitate la post pt a putea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului dmhyou dmhyou Daca am un contact de munca pe durata DETERMINATA de 1,5ani(18 luni), ma intereseaza daca eu pot beneficia de \'Indemnizatia pentru cresterea copilului\' ... (vezi toată discuția)