avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie cifra afaceri 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie cifra afaceri 2012

la un AFP se cere in locul declaratiei 094 privind cifra de afaceri pe 2012, o "declaratie" tip care se gaseste, dupa informatiile primite de la fisc, la nu stiu ce "birou de copiat acte". :rolleyes:
aveti cumva modelul?
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 20:21, 22 Ianuarie 2013
Anterior aparitiei declaratiei 094 se depunea o declaratie pentru cifra de afaceri conceputa de contribuabil.
In prezent se depune D 094 obligatoriu.
sigur, D094, numai ca fiscul refuza s-o primeasca. o vrea p-aia de la "xerox".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 094 rocky2009 rocky2009 Buna seara, am si eu o intrebare in legatura cu declaratia 094: daca am o firma care este suspendata in anul 2009 mai trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Declaratia 094 G.V. G.V. Buna, am o intrebare catre dvs: declaratia 094 cum se completeaza. Eu am printat dintr-un program de contabilitate, si la finante mi-a spus ca este prea mare ... (vezi toată discuția)
Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)