avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 094
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 094

Buna seara,

am si eu o intrebare in legatura cu declaratia 094: daca am o firma care este suspendata in anul 2009 mai trebuie sa depun decalatia?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 09:27, 25 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
In ce format se depune decl.094? pdf sau excel?

Multumesc anticipat!
Doresc sa atrag atentia asupra unor aspecte :
- D094 tine locul comunicarii cifrei de afaceri - deci nu are legatura cu suspendarea si / sau existenta regimului de declarare derogatoriu. Obligatia revine tuturor societatilor PLATITOARE DE TVA cu termen de declarare TRIMESTRUL
- toate declaratiile se depun in FORMA ceruta de fisc. Pentru obtinerea acestei forme fiscul a conceput un format creat in pdf. Daca rezultatul obtinut cu Excel conduce la acelasi format , atunci excel sa fie ! Sau Word , sau orice alt program de editare text, caci este vorba despre o declaratie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie cifra afaceri 2012 ContSters257414 ContSters257414 la un AFP se cere in locul declaratiei 094 privind cifra de afaceri pe 2012, o \\"declaratie\\" tip care se gaseste, dupa informatiile primite de la fisc, la ... (vezi toată discuția)
Declaratie cifra de afaceri 2009 nistor_maria nistor_maria in ce format se depune decalaratia privind cifra de afaceri si pna in ce data (vezi toată discuția)
Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)