avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice acte procedurale
Discuție deschisă în Achiziţii publice

acte procedurale

Comunicarea/comunicarile (de orice natura!) emisa/emise de o autoritate administrativa (primarie) in aplicarea unei proceduri de atribuire a unui contract de achizitii publice poate fi considerat act procedural?
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2013
m999, utilizator
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 11:25, 28 Ianuarie 2013
e un act emis care produce efecte si care poate fi atacat in caz ca va produce o vatamare. ca vreti sa-i ziceti si procedural e o chestiune formala. nu cred ca poate fi asimilat termenului de act procedural specific dreptului procesual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac contestatie ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am primit notificarea scrisa prin care sunt informat ca am fost descalificat deoarece oferta mea este neconforma si ca am 5 zile sa fac ... (vezi toată discuția)
Act al autoritatii contractante corneliaE corneliaE Prin act al autoritatii contractante se intelege orice document care modifica fisa de date sau poate fi si un raspuns al autoritatii contractante ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Achizitii -contestatie procedura anexa 2 b marice marice unde se contesta procedura de atribuire a unei achizitii publice de pe lista 2B din OUG 34/2006, cu o valoare mai mica de 125 000 euro, intrucat Consiliul pune ... (vezi toată discuția)