avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Compensare???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Compensare???

Am platit o amenda primita pe persoana fizica, pe firma...adika m-am dus la trezorerie cu pv de amenda si chitanta mi-a facut-o pe firma la care sunt administrator ( mentionez ca m-au amendat pe mine personal - pv este pe numele meu nu al firmei- cei de la sanepid).cum pot sa-mi recuperez banii care apar acum in oglinda firmei ca platiti dar pentru care nu am proces verbal.
As vrea sa fac o compensare cu alte datorii pe care le voi avea la finante luna asta la salarii, etc. cum trebuie sa procedez ???
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Semnatura proces-verbal andreeajum andreeajum buna ziua, am primit o amenda de la comisariatul judetean de protectie a consumatorului. la magazin eram doar eu, in calitate de gestionar-vanzator. avem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua s a intocmit un proces verbal catre firma noastra de ... soarebogdan soarebogdan Buna ziua s a intocmit un proces verbal catre firma noastra de catre polotia locala sector 1 amenda parcare a unui nr auto care nu apartine firmei noastre, le ... (vezi toată discuția)
Amenda itm Mihaela Tudor Mihaela Tudor O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont ... (vezi toată discuția)