avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde depun plangerea penala pentru abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde depun plangerea penala pentru abandon de familie

Fostul sot nu mi/a palatit pensia alimentara de ani, si as dori se depun o plangere penala impotriva lui. Unde trebuie sa o depun?La Judecatorie sau Procuratura?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 12:02, 12 Februarie 2009
Plangerea penala prealabila poate fi depusa la Politie sau Parchet.
Plangerea nu poate fi depusa" direct " la Judecatorie.
Ulterior indeplinirii obligatiei de a plati pensia de intretinere din anii precedenti , dvs aveti posibilitatea retragerii plangerii penale prelabile , sau a impacarii , ca si cauze care inlatura raspunderea penala ,chiar in etapa apelului sau recursului a procesului penal.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Competenta de solutionare apartine organelor de politie,carora va recomand a va adresa. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de întreținere pentru copii vasiloviciviruta vasiloviciviruta Ce trebuie sa fac, pentru să-l \\"motiva \\", pe fostul meu soț, sa plătească pensia alimentara pentru cei doi copii minori, aflați in întreținerea mea, ... (vezi toată discuția)
Dosar ContSters75649 ContSters75649 daca o persoana a facut o plangere penala pe numele meu la parchet iar in urma audierii acea persoana si a retras plangerea. va rog puteti sa mi da-ti un ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Lore$ Lore$ Buna! Imi puteti spune, va rog, ce pot face daca tatal copilului nu plateste pensia alimentara? (In luna aprilie s-a dat sentinta definitiva prin care s-a ... (vezi toată discuția)