avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... constituie stagiu de cotizare pentru somaj ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

constituie stagiu de cotizare pentru somaj ?

Buna ziua.
As vrea sa stiu daca perioada de crestere copil se ia ca vechime la stabilirea indemnizatiei de somaj, daca da, ce salarii se iau in considerare?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:33, 23 Ianuarie 2013
1. Perioada de CCC este perioada asimilata stagiului de cotizare la somaj.

2. Ea nu este luata in calculul celor 12 luni din ultimele 24 de luni dar este considerata perioada de stagiu pentru acordarea procentelor diferentiate care se adauga la calculul indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza somajul? roxana.alecsa roxana.alecsa Deoarece angajatorul tocmai m-a anuntat ca postul meu s-a desfiintat( eu in ultimii 2 ani am fost in concediu crestere copil), as vrea sa stiu cum se va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj Angela Stancioi Angela Stancioi As dori sa intreb cum se calculeaza indemnizatia de somaj in urmatorul caz: -stagiu de cotizare de 12 ani (include si concediu ingrijire copil de 2 ani) -CIM ... (vezi toată discuția)
Calcul somaj dupa concediu crestere copil nicoletagrosariu nicoletagrosariu Buna ziua. sunt angajata din sept 2007, pe per nedeterminata, full-time. din noiembrie 2009 am intrat in conceiud prenatal , ulterior in ccc pana in ianuarie ... (vezi toată discuția)