avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Administrare fond silvic
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Administrare fond silvic

Salutare. Scurt si la obiect: institutia (de stat - domeniu cultural) la care sint administrator (angajat), detine conform unui HG din 2005, in administrare, pe langa constructiile aferente, si o suprafata (aprox. 7 Ha) de fond forestier.
Intrebare: pot eu sa semnez un contract cu ITRSV (administrarea ocolului silvic), un contract de servicii silvice de administrare a acestui fond silvic ?? Evident motivul este acela ca ISRTV detine personal calificat sa efectueze administrarea "tehnica" a padurii (toaletare, impadurire, intinerire ...si mai stiu eu ce operatiuni).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Constructie teren intravilan - fond forestier cbc0812 cbc0812 Avand in vedere dificila comunicare cu cei de la ITRSV, nu gasesc solutia la urmatoarea problema. Detin 2 terenuri in intravilanul unui oras care sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Teren impadurit: aplicabilitatea regimului silvic vasilica05 vasilica05 Buna ziua .Am o padure de salcami care sunt de peste 80 de ani ,se poate sa-i tai la ras ? sI daca sunt obligata sa dau padurile in paza ocolului silvic..Si ... (vezi toată discuția)
Cumparare padure KAndrei KAndrei Buna , Ma intereseaza sa aflu ce trebuie facut pentru a putea cumpara o anumita suprafata de padure. Pe acest spatiu se doreste construirea unei cladiri. ... (vezi toată discuția)