avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Executare silită

pensie intretinere minor

Contul bancar personal a fost executat silit, iar in acest cont se facea viramentul pensiei de intretinere minor. Banca poate bloca si retrage acesti bani pentru executor?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2013
crisnr, utilizator
Cel mai recent răspuns: crisnr , utilizator 14:02, 23 Ianuarie 2013
Mai bine ati incerca sa primiti banii pentru copil prin mandat postal.
am facut toate demersurile pentru a nu mai primi banii in acel cont, insa vreau ca suma deja blocata sa imi fie restituita, stiind ca exista posibilitatea sa se aplice o lege care interzice executarea silita pe astfel de venituri. Intrebarea mea este daca cineva cunoaste aceasta lege?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2013
crisnr, utilizator
pentru cine este interesat am gasit singura un raspuns "sapand'' prin Codul de Procedura Fiscala si Codul de Procedura Civila, respectiv art. 149, al. 4 si 12 din CPF, si art 409 din CPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita si mandat postal AndreaSera AndreaSera Executare silita si Mandat Postal Va rog sa ma ajutati in a clarifica aceasta situatie : doresc sa reziliez contractul meu de asigurare viata, si valoarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Proprire Darina22 Darina22 Nu am bunuri mobile si imobile, sunt divortata si locuiesc in chirie. Am pensie de boala de 704 lei. Pentru o suma de bani scoasa de la un CAR mi s-a blocat ... (vezi toată discuția)