avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita si Mandat Postal
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita si Mandat Postal

Executare silita si Mandat Postal

Va rog sa ma ajutati in a clarifica aceasta situatie : doresc sa reziliez contractul meu de asigurare viata, si valoarea de rascumparare as dori sa mi se trimita prin mandat postal, pe adresa din cartea de identitate;
Am proprire pe numele meu, cu conturi bancare blocate. In acest caz ,daca imi vor trimite banii prin mandat postal, le primesc sigur?
Multumesc,
Andrea
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2021
AndreaSera, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa ar trebui. Numai sa va trimita prin mandat postal, adica sa accepte ei.
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2021
trandafir2, moderator
Ca regulă generală. compania de asigurare de viață cu componentă investițională, obișnuiește să trimită banii cliențior prin virament în cont bancar. Nu prea obișnuiesc companiile de asi9gurare să trimită banii prin postă.
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2021
Dapix, utilizator
Compania de asigurare mi-a oferit aceasta optiune, bineinteles ca se poate si prin virament bancar in cont. Insa eu nu am cont bancar.
daca va trimit banii prin posta, ii primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rascumparare asigurare de viata Catta890 Catta890 Daca sunt exevutat silit cont blocat. Retineri salariale ce posibilitate exista sa fie oprita si rascumpararea unei asig de viata incheiata independent.de ... (vezi toată discuția)
Reziliere asigurare mironandreea mironandreea buna seara ! am o problema in legatura cu o asigurare si poate ma lamuriti voi !am o asigurare de sanatate la asirom si acum vreau sa o inchei ,numai ca pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor crisnr crisnr Contul bancar personal a fost executat silit, iar in acest cont se facea viramentul pensiei de intretinere minor. Banca poate bloca si retrage acesti bani ... (vezi toată discuția)