buna seara ! am o problema in legatura cu o asigurare si poate ma lamuriti voi !am o asigurare de sanatate la asirom si acum vreau sa o inchei ,numai ca pentru achitarea banilor ,mi se spune ca trebuie neaparat sa am un cont bancar in romania !cel putin asta imi spune persoana care mi-a facut asigurarea ,pentru ca pe partea cealalta am vazut ceva pe internet cum ca daca faci o cerere banii tii poate achita prin mandat postal!nu as vrea sa imi deschid nici un cont bancar deoarece nu mai traiesc in romania si tocmai asta e intrebarea mea se poate prin mandat postal sau esti obligat sa iti deschizi un cont ?? ori nu s-ar putea imputernici o persoana care are un cont activ?
Sunteti sigur ca vorbiti despre o asigurare de sanatate sau de viata?? asta intrucat nu vad sensul sa aveti o asigurare de sanatate in Romania atata timp cat nu locuiti in tara si nu veti beneficia de aceasta asigurare, dacas, Doamne fereste, va imbolnaviti!
Daca e o asigurare de viata, cum banuiesc, puteti mandata pe cineva din tara sa va achite acea asigurare sau sa cereti lamuriri nu doar de la agent ci si de la telefoanele call-center, pe care le au mai toate firmele de asigurare.
Pentru rascumpararea totala a contului asigurarii de viata, daca nu aveti cont bancar, puteti imputernici (cu procura) orice alta persoana, care are un cont bancar si poate semna in locul dv, documentele solicitate de asigurator.