Buna ziua,am o intrebare,va rog pt urmatorul caz:sot si sotie,fac un credit ipotecar,sotia titular,sotul coplatitor,dupa 4 ani in care au platit ratele,divorteaza si unul si celalalt se muta din respectiva locatie si nu mai platesc ratele...renuntand la partaj!in situatia actuala banca a tot trimis somatii ,iar in ultimul timp pauza!pe site ul judecatoriei au aparut doua dosare cu cererea de incuviintare executare silita ,banca printr o firma de recuperare,intr un dosar dau in judecata pe ambii(fosti soti)iar in cel de al doilea numai pe fostul sot!solutia data de instanta pe site este urmatoarea:admite excepţia conexităţii, invocată din oficiu de instanţă. Dispune conexarea dosarului cu nr... la dosarul .... Cale de atac, o dată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică, azi ...01.2013.!!!cu mentiunea ca niciunul dintre cei doi fost soti nu au fost citati pt proces si nu s au prezentat!!pe site nu mai apare nicio alta data de proces!ce inseamna aceasta solutie va rog??
Solutia dispusa de instanta inseamna ca pentru urgentarea solutionarii ,instanta din oficiu a dispus conexarea=unirea celor doua cauze care au acelasi obiect si aceleasi parti
Solutia dispusa de instanta inseamna ca pentru urgentarea solutionarii ,instanta din oficiu a dispus conexarea=unirea celor doua cauze care au acelasi obiect si aceleasi parti
asta e clar!!intrebarea mea este de ce nu sa dat alt termen...?ar putea insemna ca sa incuviintat executarea silita?
Pai daca s-a conexat la alt dosar si aveti nr acestiua de ce nu cautati solutia in acel dosar. Daca s-a admis in acel dosar inseamna ca s-a admis pentru ambele incuviintari.
la ambele dosare este aceiasi solutie (idem),fara un alt termen ..de asta nu inteleg?!nu scrie nici recurs nici apel..nici termen..doar solutia pe care am scris o mai sus!acest lucru sa insemne ca sa admis executarea silita?
Cerere executare silita
acn
Buna ziua !
S a incuviintat de catre instanta admiterea executarii silite in data de 29.06.2016.
Nu am stiut de acest lucru, pana in data de 15.12.2016, fapt ... (vezi toată discuția)