avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,am o intrebare,va rog pt urmatorul caz:sot si sotie,fac un credit ipotecar,sotia titular,sotul coplatitor,dupa 4 ani in care au platit ratele,divorteaza si unul si celalalt se muta din respectiva locatie si nu mai platesc ratele...renuntand la partaj!in situatia actuala banca a tot trimis somatii ,iar in ultimul timp pauza!pe site ul judecatoriei au aparut doua dosare cu cererea de incuviintare executare silita ,banca printr o firma de recuperare,intr un dosar dau in judecata pe ambii(fosti soti)iar in cel de al doilea numai pe fostul sot!solutia data de instanta pe site este urmatoarea:admite excepţia conexităţii, invocată din oficiu de instanţă. Dispune conexarea dosarului cu nr... la dosarul .... Cale de atac, o dată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică, azi ...01.2013.!!!cu mentiunea ca niciunul dintre cei doi fost soti nu au fost citati pt proces si nu s au prezentat!!pe site nu mai apare nicio alta data de proces!ce inseamna aceasta solutie va rog??
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2013
tinatinatina, utilizator
Cel mai recent răspuns: tinatinatina , utilizator 15:23, 23 Ianuarie 2013
Solutia dispusa de instanta inseamna ca pentru urgentarea solutionarii ,instanta din oficiu a dispus conexarea=unirea celor doua cauze care au acelasi obiect si aceleasi parti
ynocentta a scris:

Solutia dispusa de instanta inseamna ca pentru urgentarea solutionarii ,instanta din oficiu a dispus conexarea=unirea celor doua cauze care au acelasi obiect si aceleasi parti


asta e clar!!intrebarea mea este de ce nu sa dat alt termen...?ar putea insemna ca sa incuviintat executarea silita?
Pai daca s-a conexat la alt dosar si aveti nr acestiua de ce nu cautati solutia in acel dosar. Daca s-a admis in acel dosar inseamna ca s-a admis pentru ambele incuviintari.
la ambele dosare este aceiasi solutie (idem),fara un alt termen ..de asta nu inteleg?!nu scrie nici recurs nici apel..nici termen..doar solutia pe care am scris o mai sus!acest lucru sa insemne ca sa admis executarea silita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre executarea silita ROMANFLORIN ROMANFLORIN am contestat executarea silita (cerand anularea somatiei, suspendarea oricaror forme de executare, anularea actelor de executare si tuturor cheltuililor ... (vezi toată discuția)
Cerere executare silita acn acn Buna ziua ! S a incuviintat de catre instanta admiterea executarii silite in data de 29.06.2016. Nu am stiut de acest lucru, pana in data de 15.12.2016, fapt ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare ptr greseala materiala vavaly2002 vavaly2002 In legatura cu admiterea unei conttestatii in anulare pentru greseala materiala Este vorba de o decizie a tribunalului de admitere a unui recurs in materie ... (vezi toată discuția)