avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere executare silita

Buna ziua !
S a incuviintat de catre instanta admiterea executarii silite in data de 29.06.2016.
Nu am stiut de acest lucru, pana in data de 15.12.2016, fapt care m a determinat sa fac contestatie la executarea silita , in termenul celor 15 zile .
Pe scurt exista o datorie ll un IFN care se poate prescrie . acea datorie avand termenul scadent la jum anului 2012.
INTREBAREA este urmatoarea : admiterea incuviintarii executarii silite data de catre instanta este fara cale de atac dar stiu ca poate fi cenzurata, ce presupune acest lucru ?
Tin sa mentionez ca mi s a admis cererea contestatiei la executare in ian 2016 dar se tot amana ultima solutie fiind acesta :
Solutia pe scurt: pentru a se depune dosarul de executare
Document: Încheiere de şedinţă 27.03.2017. Mai sunt sanse de castig ?/


Cel mai recent răspuns: acn , utilizator 15:52, 2 Mai 2017
Se asteapta dosarul de la executor. Din aceasta cauza se amana. Legat de sanse, pana nu se studiaza dosarul este greu sa se emita pareri.
Nu vi s-a admis contestatia, solutia se va da la solutionarea procesului.De abia atunci veti afla daca vi s-a admis sau nu
Urmeaza sa se ataseze dosarul de executare si abia apoi instanta se va pronunta in consecinta. Fara a studia dosarul nu se pot emite decat supozitii!
Buna ziua !
Ce inseamna ;
Amână pronunţarea în cauză la data de 04.05.2017, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.Cu cale de atac odată cu fondul. ???
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita acn acn Buna ziua! Va rog foarte mult sa-mi raspundeti la problema mea , daca se poate. In anul 2003 am facut un imprumut la BRD am putut plati o parte din credit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! - lamurire portal.just.ro acn acn Am facut o contestatie la o executare silita din 14.01.2017 Au fost deja doua infatisari dar nu inteleg ce vrea sa insemne ultima. 13.02.2017 Ora ... (vezi toată discuția)