avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ! - lamurire portal.just.ro
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ! - lamurire portal.just.ro

Am facut o contestatie la o executare silita din 14.01.2017
Au fost deja doua infatisari dar nu inteleg ce vrea sa insemne ultima.

13.02.2017
Ora estimata: 13:30
Complet: C23
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru a se emite adresă la BEJ
Document: Încheiere de şedinţă

27.03.2017
Ora estimata: 13:30
Complet: C23
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru a se depune dosarul de executare
Document: Încheiere de şedinţă 27.03.2017

24.04.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: Camânări/incidente 23
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

Solutia pe scurt: pentru a se depune dosarul de executare.....ce vrea sa insemne ??

Va rog mult sa ma dumiriti
VA MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS
Cel mai recent răspuns: acn , utilizator 11:54, 29 Martie 2017
judecatorul judeca contestatia la executare doar daca are atasat si dosarul de executare. Inseamna ca executorul nu a trimis pana la acest moment copie de pe dosar. Ati putea cere sanctionarea executorului avand in vedere faptul ca din cauza dumnealui se tergiverseaza solutionarea cererii dumneavoastra
Contestati d-voastra va putea fi judecata doar dupa ce executorul ataseaza dosarul de executare...simpu, NU?
Buna ziua!
Pai si ce sa fac ca sa se rezolve normal lucrurile ? Pot cere sanctionarea executorului? Cum?

ACEST executor are adresa in Bucuresti , eu in Constanta, poate actiona daca dansul nu este din aceeasi localitate ca si mine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! acn acn Am din nou o problema, fara a mai intra in detalii intru direct in subiect. Exista o datorie la Provident din 2011Pe 21 dec i am primit un plic cu executare ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)