Am din nou o problema, fara a mai intra in detalii intru direct in subiect.
Exista o datorie la Provident din 2011Pe 21 dec i am primit un plic cu executare silita , data plicului fiind din 15. dec.
Intrebare: datoria fiind din 2011 nu se poate prescrie ? Mi au facut sin propire pe salariu. Astept raspuns de la dvs cat mai urgent.
V-am atasat toate actele care mi au venit pe mail :O si in functie de ele o sa stabilim ce avem de facut
Cu consideratie
Cinezeanu Nicoleta !
De principiu,s-a prescris, depinde si cand a fost declarat scadent debitul si, daca nu s-au facut acte de intrerupere a presctiptei, daca ati mai facut plati in aceasta perioada.Unde sunt actele, nu le gasesc.?
Buna ziua !
Calculand de la data contractarii creditului si pana la declararea acestuia scadent anticipat ( putem presupune cel mult 3 – 4 ani ) reiese faptul ca a intervenit prescriptia datoriei, dat fiind ca executarea silita a inceput in luna decembrie 2016 . . In toata aceasta perioada 2015 -2016 , creditoarea nu a intreprins niciun demers in recuperarea creantei si nu a facut niciun document de punere in intarziere, nu am primit nimic in acest sens.
Am facut contestatie la executare
Au fost deja doua infatisari.
24.04.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: Camânări/incidente 23
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:
27.03.2017
Ora estimata: 13:30
Complet: C23
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru a se depune dosarul de executare
Document: Încheiere de şedinţă 27.03.2017
13.02.2017
Ora estimata: 13:30
Complet: C23
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru a se emite adresă la BEJ
Document: Încheiere de şedinţă 13.02.2017
DAR NU INTELEG CE SE INTAMPLA, DE CE SE TOT AMANA SI CE INSEAMNA : Solutia pe scurt: pentru a se depune dosarul de executare ??
Va rog mult de tot sa ma ajutati.
Va multumesc anticipat pt raspuns.
Executorul judecătoresc trebuie să fie din zona teritorială a Curții de Apel, de unde locuiți dvs.
Contestația la executare aveți dreptul să o faceți la judecătoria care aparține de domiciliul dvs.
Ce s-a mai întâmplat cu procesul`?? Văd că nu mai dați nici o informație.
Poprire dupa 10 ani
maralex
Salut, acum cateva zile am primit un email de la banca unde am cardul de salariu in care zicea ca am conturile blocate din cauza unei popriri pentru o datorie ... (vezi toată discuția)