avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua !
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua !

Am din nou o problema, fara a mai intra in detalii intru direct in subiect.
Exista o datorie la Provident din 2011Pe 21 dec i am primit un plic cu executare silita , data plicului fiind din 15. dec.
Intrebare: datoria fiind din 2011 nu se poate prescrie ? Mi au facut sin propire pe salariu. Astept raspuns de la dvs cat mai urgent.
V-am atasat toate actele care mi au venit pe mail :O si in functie de ele o sa stabilim ce avem de facut
Cu consideratie
Cinezeanu Nicoleta !
Cel mai recent răspuns: acn , utilizator 07:40, 20 Ianuarie 2018
De principiu,s-a prescris, depinde si cand a fost declarat scadent debitul si, daca nu s-au facut acte de intrerupere a presctiptei, daca ati mai facut plati in aceasta perioada.Unde sunt actele, nu le gasesc.?
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua !
Calculand de la data contractarii creditului si pana la declararea acestuia scadent anticipat ( putem presupune cel mult 3 – 4 ani ) reiese faptul ca a intervenit prescriptia datoriei, dat fiind ca executarea silita a inceput in luna decembrie 2016 . . In toata aceasta perioada 2015 -2016 , creditoarea nu a intreprins niciun demers in recuperarea creantei si nu a facut niciun document de punere in intarziere, nu am primit nimic in acest sens.
Am facut contestatie la executare
Au fost deja doua infatisari.

24.04.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: Camânări/incidente 23
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

27.03.2017
Ora estimata: 13:30
Complet: C23
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru a se depune dosarul de executare
Document: Încheiere de şedinţă 27.03.2017

13.02.2017
Ora estimata: 13:30
Complet: C23
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru a se emite adresă la BEJ
Document: Încheiere de şedinţă 13.02.2017
DAR NU INTELEG CE SE INTAMPLA, DE CE SE TOT AMANA SI CE INSEAMNA : Solutia pe scurt: pentru a se depune dosarul de executare ??

Va rog mult de tot sa ma ajutati.
Va multumesc anticipat pt raspuns.
Buna ziua!
Pai si ce sa fac ca sa se rezolve normal lucrurile ? Pot cere sanctionarea executorului? Cum?

ACEST executor are adresa in Bucuresti , eu in Constanta, poate actiona daca dansul nu este din aceeasi localitate ca si mine ?
Executorul judecătoresc trebuie să fie din zona teritorială a Curții de Apel, de unde locuiți dvs.
Contestația la executare aveți dreptul să o faceți la judecătoria care aparține de domiciliul dvs.
Ce s-a mai întâmplat cu procesul`?? Văd că nu mai dați nici o informație.
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2017
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! - lamurire portal.just.ro acn acn Am facut o contestatie la o executare silita din 14.01.2017 Au fost deja doua infatisari dar nu inteleg ce vrea sa insemne ultima. 13.02.2017 Ora ... (vezi toată discuția)
Poprire dupa 10 ani maralex maralex Salut, acum cateva zile am primit un email de la banca unde am cardul de salariu in care zicea ca am conturile blocate din cauza unei popriri pentru o datorie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa stiu daca pana la urmatorul termen este ... alinamandresi alinamandresi buna ziua. doresc sa stiu daca pana la urmatorul termen este posibil sa primesc acasa instiintare cu suma care trebuie sa o platesc pt taxa de timbru la ... (vezi toată discuția)