avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua !
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua !

Am din nou o problema, fara a mai intra in detalii intru direct in subiect.
Exista o datorie la Provident din 2011Pe 21 dec i am primit un plic cu executare silita , data plicului fiind din 15. dec.
Intrebare: datoria fiind din 2011 nu se poate prescrie ? Mi au facut sin propire pe salariu. Astept raspuns de la dvs cat mai urgent.
V-am atasat toate actele care mi au venit pe mail :O si in functie de ele o sa stabilim ce avem de facut
Cu consideratie
Cinezeanu Nicoleta !
Cel mai recent răspuns: acn , utilizator 07:40, 20 Ianuarie 2018
Bună ziua!
Am câștigat contestatia la executare silita după care am înaintat întoarcere la executare silita și am câștigat și acest demers cu hotărâre judecătorească cu tot dar cu toate acestea nu îmi pot recupera banii pe care trebuie sa ii primesc de la creditor.
Nu cred ca ii mai pot recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! - lamurire portal.just.ro acn acn Am facut o contestatie la o executare silita din 14.01.2017 Au fost deja doua infatisari dar nu inteleg ce vrea sa insemne ultima. 13.02.2017 Ora ... (vezi toată discuția)
Poprire dupa 10 ani maralex maralex Salut, acum cateva zile am primit un email de la banca unde am cardul de salariu in care zicea ca am conturile blocate din cauza unei popriri pentru o datorie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa stiu daca pana la urmatorul termen este ... alinamandresi alinamandresi buna ziua. doresc sa stiu daca pana la urmatorul termen este posibil sa primesc acasa instiintare cu suma care trebuie sa o platesc pt taxa de timbru la ... (vezi toată discuția)