avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua!
Va rog foarte mult sa-mi raspundeti la problema mea , daca se poate.
In anul 2003 am facut un imprumut la BRD am putut plati o parte din credit dupa care pierderea serviciului ma adus in incapacitatea de a plati ratele. Dupa cca 2 ani si ceva cand m am dus la BRD sa platesc din nou nu au mai vrut. Nu mai stiu cu exactitate la ce interval de la aceasta situatie am primt din partea celor de la Ekos somatii dupa somatii cu sume care ma duceau la inceputul creditului acordat. O perioada se opreau dupa care care iar incepeau cu somatiile. Sa zic ca de vreo 2 ani s au oprit. Astazi am primit cu data de 22.01.2016 o somatie din partea lor alaturi de o executare silitita din partea unui executor. Intrebare mea este se poate face aceasta executare , nu ar fi trebuit sa fie prescris creditul? Au trecut 13 ani de atunci.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: acn , utilizator 15:54, 2 Mai 2017
Ba da, insa trebuie sa faceti contestatie ca instanta sa constate ca dreptul creditorului la actiune e prescris. Aveti termen 15 zile sa depuneti contestatia de cand aveti data postei pe somatia primita
Buna ziua !
Ce inseamna ;
Amână pronunţarea în cauză la data de 04.05.2017, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.Cu cale de atac odată cu fondul. ???
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card debit Florentina Nitu Florentina Nitu Buna ziua, Am avut un card de debit la BRD . In anul 2016 am primt o instiIntare de la firma EKOS ca am de achitat 3000 de lei.Cardul este din 2005.Va rog ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare in proces civil AurelianDan AurelianDan Buna ziua, Ce inseamna :\"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea ... (vezi toată discuția)
Executare silita Costel86 Costel86 Buna ziua,ma intereseaza daca pot fi executat pt un credit facut in 2009?precizez ca creaanta a fost data de la o firma de recuperare la alta si o data pe an ... (vezi toată discuția)