avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Card debit
Discuție deschisă în Executare silită

Card debit

Buna ziua,
Am avut un card de debit la BRD .
In anul 2016 am primt o instiIntare de la firma EKOS ca am de achitat 3000
de lei.Cardul este din 2005.Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca este in regula dupa 11 ani sa-mi mai vina sa achit aceasta suma.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:25, 20 Noiembrie 2018
Si din 2016 ce s-a mai intamplat?
Teoretic, daca nu s-au facut demersurile pentru o executare silita, dreptul lor s-a prescris. Dar fara o analiza a documentelor e greu sa ne pronuntam.
Buna ziua,
In ianuarie 2015 cei de la EKOS au depus dosarul pentru executare silita.
Acum suntem in 2018. Executarea a inceput in 2015, in 2016 EOS a transmis notificare. Sigur nu era de la executor notificarea?

In 2018 ce s-a mai intamplat? Din 2015 - data inceperii executarii si pana in prezent au recuperat ceva?

Cea mai buna solutie ar fi sa mergeti cu actele la cineva de specialitate sa le verifice si sa va dea raspuns.
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
Company Advising, utilizator
Mmultumesc mult.Va rog sa-mi spuneti incotro sa o apuc nu stiu cu cine sa vorbesc si cui sa ma adresez.
La un Avocat doamna. Ideal ar fi sa dati mai multe detalii macar sa stim exact in ce stadiu va aflati. Ce termen a trecut de la ultima notificare, etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Executare silita acn acn Buna ziua! Va rog foarte mult sa-mi raspundeti la problema mea , daca se poate. In anul 2003 am facut un imprumut la BRD am putut plati o parte din credit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În 2007 s-a făcut o descoperire de card la banca. ... MagdalenaA. MagdalenaA. Bună ziua. În 2007 s-a făcut o descoperire de card la banca. Zilele trecute am primit o notificare din partea unei firme de creanțe, singura notificare ... (vezi toată discuția)